Bestuur

Met trots presenteren we u onze Raad van Bestuur:

Stef Aerts Voorzitter. Bio-ingenieur in hart en nieren, ethicus in zijn vrije tijd. Hiervan maakte hij dan ook maar zijn beroep. Uithangbord en alfaman van de opleiding Agro- en Biotechnologie aan Odisee. Levensgenieter en liefst vergezeld met een goede pot gerstenat. Voormalig penningmeester, maar staat nu aan het roer van het VBI-schip.

 

 

NDB

Niels De Brier  Ondervoorzitter. Levensmiddelen-technoloog. Onderwijsverantwoordelijke voor de Landbouwkring en al sinds mensenheugnis één van de trekkers van Jong.VBI. Neiging tot barmeubel. Vroeger coördinator van Jong.VBI, nu de belangrijkste man achter de schermen van de vereniging.

 

 

Niels Langenaeken – Secretaris. Eveneens Levensmiddelentechnoloog. Eveneens onderwijsverantwoordelijke voor de Landbouwkring en eveneens medewerker bij Jong.VBI. Eveneens neiging tot barmeubel. Dit podcastend jong geweld staat in voor alle communicatie o.a. op deze website.

 

 

Stefan Ruyters  Penningmeester. Milieutechnoloog. Passioneel onderzoeker en dus sinds de vernieuwing van VBI de man achter VBI.Science. Door zijn ervaring vaste waarde in het bestuur. Telt hier netjes de financiën na en waakt over de inkomsten en uitgaven!

 

 

Ruth Vanderscheuren – Coördinator VBI.Events. Eveneens milieutechnoloog, met een hart voor duurzame en cadmiumvrije chocolade. Voormalig baarrmoeder. Begonnen als Jong.VBI-coördinator, maar heeft de smaak te pakken en wilt méér doen. Speelt baasje van Pistache.

 

 

Alice Beghin – Coördinator VBI.Events. Nog zo’n levensmiddelentechnoloog. Eén van de beste exportproducten die Marke en bij uitbreiding West-Vlaanderen rijk is. Brood kent voor haar geen geheimen meer. Huldigt menig student tijdens de Student Research Awards. Speelt baasje van Filou en Chouffe.

 

 

Michiel Schreurs – Coördinator Jong.VBI. Cel en genner. Ooit penningmeester bij LBK, maar laat nu de centen tellen voor wat het is. Organisator van menig barkuil alsof het een lieve lust is, als coördinator van Jong.VBI. Levensgenieter en liefhebber van het betere gerstenat. Onderzoekt dit laatste dan ook van 9 tot 5 en van 5 tot 9.

 

 

Marleen Suckers – Facultair ankerpunt FBIW. Vervolledigt het lijstje van levensmiddelentechnologen. Meester van de bio-ingenieus en orakel van de faculteit BIW. Als ze niet aan het werk is, kampeert ze ergens onderweg. Speelt (soms) baasje van Gerda.

 

 

Tom Jacobs – Vice-preses LBK. De saus op de samenwerking van LBK en VBI. Baarrtapper van dienst, met gulle lach en een knipoog. 

 

 

 

En verder is er nog

Koen Quaghebeur, de voorzitter van VBI vriendenkring Limburg. Het bronsgroen eikenhout heeft de eer de langstlevende, maar nog steeds frisse, vriendenkring te mogen huisvesten. Het nachtegaaltje zou voor minder gaan zingen.

 

 

LDLomme Deleu, samen met Brecht Vallaey peetvader van VBI.Widder. (West)Vlaanderen De Leu (ex-KULAK) en gewezen Baarrman. Ooit mega mindy.