Bestuur

Sinds juni 2017 wordt VBI bestuurd door een Raad van Bestuur:

Stef Aerts Voorzitter. Bio-ingenieur in hart en nieren, ethicus in zijn vrije tijd. Hiervan maakte hij dan ook maar zijn beroep. Uithangbord en alfaman van de opleiding Agro- en Biotechnologie aan Odisee. Levensgenieter en liefst vergezeld met een goede pot gerstenat. Voormalig penningmeester, maar staat nu aan het roer van het VBI-schip.

 

 

NDB

Niels De Brier  Ondervoorzitter. Levensmiddelen-technoloog. Onderwijsverantwoordelijke voor de Landbouwkring en al sinds mensenheugnis één van de trekkers van Jong.VBI. Neiging tot barmeubel. Vroeger coördinator van Jong.VBI, nu de belangrijkste man achter de schermen van de vereniging.

 

 

Niels Langenaeken – Secretaris. Eveneens Levensmiddelentechnoloog. Eveneens onderwijsverantwoordelijke voor de Landbouwkring en eveneens medewerker bij Jong.VBI. Eveneens neiging tot barmeubel. Men zou verwachten dat deze Niels ten minste een minder opvallende haarkleur had. Dit jong geweld staat in voor alle communicatie o.a. op deze website.

 

Stefan Ruyters  Penningmeester. Milieutechnoloog. Passioneel onderzoeker en dus sinds de vernieuwing van VBI de man achter VBI.Science. Door zijn ervaring vaste waarde in het bestuur. Telt hier netjes de financiën na en waakt over de inkomsten en uitgaven!

 

 

FreewillyFrederik Janssen – Coördinator Jong.VBI.
De derde levensmiddelentechnoloog die VBI rijk is. Connaisseur van de betere wereldwijnen met zware neiging tot baarrmeubel. Organiseert menig baarrkuil alsof het een lieve lust is en houdt het Jong.VBI-team in toom. Opent later nog een café: Cafrée.

 

 

Melanie Cavents vertegenwoordiger Landbouwkring. Vice-preses van ‘s werelds meest geëngageerde studentenvereniging. Melanie is al lang niet meer ‘zus van’. Tegenwoordig kennen ze Bob, eveneens voormalig vice-preses LBK, als ‘broer van’. Vertegenwoordigd de Landbouwkring bij VBI én coördineert die intensieve samenwerking.

 

En verder is er nog

Marc van Dael, de voorzitter van VBI vriendenkring Limburg. Het bronsgroen eikenhout heeft de eer de langstlevende, maar nog steeds frisse, vriendenkring te mogen huisvesten. Het nachtegaaltje zou voor minder gaan zingen.

 

 

LDLomme Deleu, samen met Brecht Vallaey peetvader van VBI.Widder. (West)Vlaanderen De Leu (ex-KULAK) en gewezen Baarrman. Ooit mega mindy.

 

 

 

Ava_12

Steven Meeus. Land- en Bosbeheer, één van de laatste lichtingen Landinrichting. Ooit barman voor de Landbouwkring, ooit studietrajectbegeleider en stafmedewerker van de faculteit, predikt thans natuurbeheer, ecologie en economie aan de Odisee hogeschool. Mede-oprichter van Jong.VBI en één der drijvende krachten achter het vernieuwde VBI, in een vorig bestuur manus-van-alles-voorzitter, nu adviseur.