Campuskrant out, alumnimagazine in

Zoals u kunt lezen in de recentste editie is de Campuskrant aan haar allerlaatste pagina’s toe. Volgende maand, op 18 december, verschijnt het laatste nummer.

We laten u echter niet met lege handen achter. De universiteit wil volop inzetten op het communiceren van wetenschappelijke doorbraken en interessante onderzoeksverhalen. Daarom maken we tijd om meer op digitale kanalen in te zetten en zo een nog breder publiek te bereiken. De nieuwe afdeling Corporate Communicatie binnen de dienst Marketing en Communicatie, waarvan de redacteurs van Campuskrant deel zullen uitmaken, gaat voor u op zoek naar die inspirerende verhalen. 

De universiteit werkt ook aan een nieuw magazine voor de brede universitaire gemeenschap dat enkele keren per jaar zal verschijnen en dat u als betalend lid zal ontvangen. U mag alvast prikkelende artikels over baanbrekend onderzoek en het reilen en zeilen aan uw alma mater verwachten. Het eerste nummer verschijnt in september 2020. Uiteraard houden we u ondertussen ook via de website en online nieuwsbrieven op de hoogte van wat er leeft aan KU Leuven.