Dag van de Bio-Ingenieur

For information in English: Click here.

Na veel te lang wachten is het eindelijk zo ver: op zaterdag 20 November verwelkomen wij jullie met veel plezier op de langverwachte 5e editie van de Dag van de Bio-Ingenieur, door sommigen ook gekend onder de oude naam B.Ir-dag. De Dag van de Bio-Ingenieur is een terugkomdag voor alle alumni van de faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen en wordt georganiseerd door VBI, de faculteit BIW, LBK en de assistentenorganisatie van de faculteit (FR)ACTIE.

Waar en wanneer vindt dit geweldige event plaats?

De Dag van de Bio-Ingenieur gaat door op zaterdag 20 November in en rond het Landbouwinstituut, de Bar (of Baarr voor de liefhebbers) en Alma 3. Alle locaties zijn dus gelegen in het Arenbergpark te Heverlee. Ontvangst is voorzien vanaf 14u en de activiteiten lopen door tot 2u. Het programma is echter flexibel en u kan aankomen of vertrekken wanneer gewenst. De Bar blijft ook de hele namiddag open, ideaal dus om bij te praten met oude bekenden. Het uitgebreid programma vindt u hier onder.

Wat kan ik allemaal gaan doen?

Het programma bestaat uit verschillende activiteiten, sommige op een specifiek uur en andere (zoals de audiotour) die gedurende een uitgebreider tijdsblok beschikbaar zijn.

Hoeveel kost dat?

Omwille van de COVID maatregelen is inschrijven voor de activiteiten verplicht.

De basisprijs voor het namiddagprogramma is €5. Dit omvat de audiotour en twee bonnetjes voor een consumptie in de Bar. Voor de bier en chocolade tasting wordt een bijkomende kost van €7 aangerekend. Opgelet, het aantal plaatsen voor deze workshops is beperkt dus schrijf u zeker op tijd in!

Het avondprogramma, bestaande uit receptie en diner kost €25 voor VBI en LBK leden, €35 voor niet-leden en €15 voor kinderen jonger dan 12 jaar. De cantus is helemaal gratis maar we vragen u wel om op voorhand te registreren zodat we voldoende plaats (en bier) kunnen voorzien.

Nog geen VBI lid of vergeten uw lidmaatschap te vernieuwen tussen al die lockdowns? Geen probleem, u kan uw lidmaatschap eenvoudig vernieuwen of aanmaken via KUL Connect. Aangezien 2021 al enigzins op zijn einde loopt, geldt uw lidmaatschap ook direct voor 2022!

Waar kan ik mij inschrijven?

OPGELET: Inschrijven is verplicht!
De inschrijvingen verlopen via het nieuwe alumniportaal KUL Connect. U kan zich inschrijven voor namiddag en/of avondprogramma, de cantus en de bier en chocolade tasting workshops via deze link.