Dag van de Bio-Ingenieur

For information in English: Click here.

*** Deze editie van de Dag van de Bio-Ingenieur zit er helaas alweer op. Wij hebben er enorm van genoten, we hopen jullie ook! Wil je de dag herbeleven? Je kan de foto’s hier vinden in onze Facebook groep.

Na veel te lang wachten is het eindelijk zo ver: op zaterdag 20 November verwelkomen wij jullie met veel plezier op de langverwachte 5e editie van de Dag van de Bio-Ingenieur, door sommigen ook gekend onder de oude naam B.Ir-dag. De Dag van de Bio-Ingenieur is een terugkomdag voor alle alumni van de faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen en wordt georganiseerd door VBI, de faculteit BIW, LBK en de assistentenorganisatie van de faculteit (FR)ACTIE.

Waar en wanneer vindt dit geweldige event plaats?

De Dag van de Bio-Ingenieur gaat door op zaterdag 20 November in en rond het Landbouwinstituut, de Bar (of Baarr voor de liefhebbers) en Alma 3. Alle locaties zijn dus gelegen in het Arenbergpark te Heverlee. Ontvangst is voorzien vanaf 14u en de activiteiten lopen door tot 2u. Het programma is echter flexibel en u kan aankomen of vertrekken wanneer gewenst. De Bar blijft ook de hele namiddag open, ideaal dus om bij te praten met oude bekenden. Het uitgebreid programma vindt u hier onder.

Wat kan ik allemaal gaan doen?

Het programma bestaat uit verschillende activiteiten, sommige op een specifiek uur en andere (zoals de audiotour) die gedurende een uitgebreider tijdsblok beschikbaar zijn. Helaas zijn we genoodzaakt om de cantus en afterparty in de Baarr annuleren, gezien de huidige COVID-situatie.

Algemene Covid richtlijnen

• We vragen u om een mondmasker te dragen tijdens uw aanwezigheid op het evenement, zowel binnen als buiten. Het mondmasker mag enkel occassioneel worden afgezet om zittend te eten en te drinken tijdens de bier- en chocoladetasting, en tijdens de receptie en het diner.
• We vragen alle aanwezigen om een Covid Safe Ticket en hun identiteitskaart te voorzien. Deze zullen bij aankomst gecontrolleerd worden.
• Indien u Covid-gerelateerde symptomen vertoont, vragen we u om niet deel te nemen aan het evenement, om eventuele besmettingen te voorkomen.

Praktische informatie

• Het onthaal bevindt zich links van de trappen aan de hoofdingang van het Landbouwinstituut.
• Een groot deel van het namiddagprogramma vindt buiten plaats, voorzie dus warme kleren.
• Parkeren is mogelijk op Parking de Oude Molen met de code 2011#. U moet deze code zowel bij het binnenrijden als bij het verlaten van de parking ingeven aan de barrier.
• Tijdens het evenement kan u cash betalen, of via de betaalapp Bonsai – de betaalapp die bomen plant.
• Voorzie een opgeladen GSM en hoofdtelefoon of oortjes als u de audiotour wilt volgen.

De Dag van de Bio-Ingenieur 2021 wordt ondersteund door DCM (De Ceuster Meststoffen NV.), Actemium en Puratos. VBI bedankt de sponsors voor hun steun.