Loading Events

« All Events

VBI-Limburg presents: brouwerijbezoek Martens – Kaulille

October 21 @ 18:30 - 22:00

Ben je benieuwd naar een kijkje achter de schermen bij de tweede grootste brouwerij van ons land?

Brouwerij Martens draagt technologische innovatie hoog in het vaandel. Ze werken er met de meest geavanceerde brouw- en afvultechnieken in een hoog geautomatiseerde omgeving. De plants in Bocholt en Kaulille beschikken samen over zeven performante verpakkingslijnen: blik, wegwerpflessen, retourflessen, PET-flessen – die ter plaatse geblazen worden – en vaten. Op deze lijnen zijn verschillende inhoudsmaten en verpakkingsconfiguraties mogelijk.

Deze technologische evolutie staat nooit stil en inmiddels doen Industrie 4.0 technologieën hun intrede. Zij zijn dan ook voortdurend op zoek naar gemotiveerde ingenieurs voor allerhande projecten, zowel in België alsook in hun vestigingen wereldwijd.

We krijgen de unieke gelegenheid om deze hoogtechnologische en volledig geautomatiseerde fabriek in Kaulille te bezoeken alsook het brouwresultaat te proeven.

Wil je werkmogelijkheden als ingenieur ontdekken, kennis maken met dit interessante familiebedrijf of een echte “dagschotel” proeven? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Het aantal deelnemers is beperkt tot 60 deelnemers in totaal.

Inschrijven kan via mail naar wim-mertens@outlook.com (+32 (475) 45 01 41), tot maandagavond 18 oktober.

Voor alle verdere info kan je terecht bij onze infobrochure.

Details

Date:
October 21
Time:
18:30 - 22:00

Organizer

VBI.Limburg
Website:
http://www.vbi-limburg.be/

Venue

Museum Brouwerij Bocholt
Dorpstraat 53
Bocholt, 3950 Belgium
+ Google Map