Galabal LBK 2017

foto van Jonas Bomans.

Op vrijdag 17 maart zullen de Leuvense boeren zich verenigen voor een heus volksfeest. LBK organiseert dan zijn jaarlijks galabal, de meest exclusieve avond van het jaar. Aangezien het de 130ste verjaardag van onze kring is, belooft het een extra speciale editie te worden, vol animo en genot! Duid deze datum dus met een heleboel uitroeptekens aan in je agenda. De locatie belooft alleszins veel goeds: de Tiendschuur te Herkenrode.

De avond zal zoals gewoonlijk starten met een gezellige receptie en overgaan in een royaal diner waarbij de bijbehorende wijn rijkelijk geschonken wordt. Daarna verplaatsen we de aandacht naar de dansvloer. De hele nacht zullen bands en DJ’s ons voorzien van heerlijke beats, al dan niet by Dr. Dre! 

Aangezien VBI een danige duit in het zakje doet om deze studenten te steunen, mogen we ook met een delegatie deelnemen aan dit event. Volgende regeling heeft enkel betrekking op VBI-leden en hun partner. Studenten en niet-VBI-leden worden doorverwezen naar de website van LBK.

Tarief 1: Diner + dansfeest (62 euro)

Er zijn enkele tafels op het diner vrijgehouden voor VBI-leden. De prijs bedraagt 62 euro. Het bestuur van VBI zorgt voor een gulle donatie aan gratis bonnetjes voor ieder VBI-lid en een lekker digestief na het eten. Inschrijven via de LBK-website is niet nodig!

Inschrijven kan via deze website vanaf 23 februari 20u00.

De inschrijvingen zijn helaas volzet. We sturen zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail. Ten laatste morgenmiddag is iedereen gecontacteerd.

Tarief 2: Enkel dansfeest (15 euro)

Indien u enkel geïnteresseerd bent om de voetjes eens los te gooien op de dansvloer, kan u best voor dit tarief kiezen. Als VBI-lid bedraagt de prijs slechts 15 euro. Dit vereist dat u zich inschrijft via de LBK-website en hierbij aangeeft dat u VBI-lid bent. Inschrijven kan vanaf 23 februari 19u00 op de LBK-website.

Voor verder informatie in verband met busregelingen en nieuwtjes, verwijzen we u door naar de website van LBK.