Geboortereceptie van VBI.Widder

widder3

Sinds kort telt VBI een nieuwe geleding VBI.Widder, gericht op alle alumni in / uit / verbonden met / geroepen tot West- en Oost-Vlaanderen. De activiteiten van deze geleding zullen dan ook plaatsvinden tussen de Noordzee en de Schelde. Om van start te gaan, nodigt VBI.Widder jullie graag uit op de Geboortereceptie!

Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 april in de KULAK te Kortrijk. Afspraak om 17u aan Hal E, Etienne Sabbelaan 53 te Kortrijk. Parkeren kunt u best op de  parking op de terreinen van de KULAK. Neem hierbij de 2e grote parking op de rechterkant (de eerste is bij Hal A).

Dit staat er op het programma:

  • 17u: Rondleiding door het IRF Life Sciences. Op deze plaats worden en werden West- en Oost-Vlaamse B.Ir’s geschoold… Op vandaag werken ook meerdere bio-ingenieurs er mee aan het onderzoek!
  • 18u: Geboortereceptie met een woordje uitleg rond VBI.Widder en de verdere plannen (o.a. uiteenzetting van de weekendplannen).

Laat dit een eerste gelegenheid zijn om B.Ir’s uit eigen streek, over de jaargrenzen heen, nog eens te begroeten of om een andere generatie te ontmoeten!

Deelname aan de receptie is gratis voor iedereen, al is inschrijven tegen 15 april verplicht via deze link. Voor leden van VBI wordt echter een bijkomende verrassing ter plaatse voorzien (naast VBI geen bijkomend lidmaatschap vereist voor de afdeling alleen)! Kun je niet van de partij zijn, maar wens je toch op de hoogte te blijven? Laat het ons weten via diezelfde link.

Graag tot dan!

VBI.Widder

Om verder naar uit te kijken:

VBI.Widder Weekend – Vermoedelijke datum 23-25 september 2016. Inschrijvingen vanaf de geboortereceptie. Meer info op de receptie, in de volgende Bio-ingenieus en via deze website.