KU Leuven Alumninet

De band tussen de universiteit en haar alumni is er een voor het leven, want ook na je afstuderen blijf je betrokken bij je universiteit door met andere alumni deel te nemen aan activiteiten in binnen- en buitenland, je sociale en professionele netwerk te onderhouden en wetenschappelijke ontwikkelingen te blijven volgen.

“Waar ter wereld je je ook bevindt, als oud-student maak je deel uit van een buitengewoon netwerk van meer dan 200.000 alumni van de KU Leuven.”

Wil je contact houden met je universiteit, je alumikring en je medestudenten, dan is het belangrijk dat je ieders actuele contactgegevens kent en je interesses en communicatievoorkeuren makkelijk en op elk moment kunt delen. Daarom lanceren we KU Leuven Alumninet, een gebruiksvriendelijk en functioneel platform voor KU Leuven-alumni.

Het platform is hier te bereiken, maar werd ook toegevoegd aan onze startpagina. De eerste keer is een registratie met je q-nummer vereist. Vanaf dan kan u uw lidmaatschap eenvoudig vernieuwen of inschrijven voor toekomstige activiteiten. U heeft op deze manier toegang tot uw profiel als alumnus van de KU Leuven en kan contactinformatie wijzigen, contactvoorkeuren instellen of andere alumni zoeken.

Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen op Alumninet, kan dat te wijten zijn aan het gebruik van een automatische log-in tool. Dit kan opgelost worden door een andere browser te gebruiken of de tool uit te schakelen en het cachegeheugen te wissen.