LBK Ereleden

253101_352242684861810_504022902_nVivat, Cresceat, Floreat, Landbouwkring…

Heel veel mooie herinneringen aan je studententijd – ook het niet-studiegerelateerde deel daarvan? Allicht zit de studentenvereniging van de bio-ingenieurs van Leuven, de Leuvense Bio-Ingenieurskring (vroeger Landbouwkring) of LBK, daar een stuk voor tussen. En zoals veel alumni draag je waarschijnlijk de studentenkring nog steeds een warm hart toe…

VBI en LBK hebben de handen in elkaar geslagen en werken zeer nauw samen. Voorbeeldjes daarvan zijn o.a. het gezamenlijke galabal in het Hilton hotel van Antwerpen in 2018 en de intense medewerking van LBK voor verschillende VBI-activiteiten. Maar LBK heeft ook een vaste vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur van VBI en het LBK erelidmaatschap is nu “ondergebracht” onder de vleugels van onze alumniorganisatie.

Als lid van VBI ben je automatisch ook erelid van De Leuvense Bio-Ingenieurkring – dat wil zeggen dat je op vertoon van je lidkaart (die je via Alumni Lovaniensis krijgt zodra je lid wordt), ook de Ereleden-kortingen krijgt op LBK activiteiten. Bovendien kan je, als je dat wil, rechtstreeks op de hoogte gehouden over activiteiten en de werking van LBK. Dit kan je door in te schrijven voor de LBK-nieuwsbrief – je staat dan in de mailinglijst van de LBK Ereleden en zal uit eerste hand nieuws ontvangen over wanneer er welke fuiven, revues, bals en cantussen zijn.