Lentefeestje

Recent afgestudeerden, jonge gezinnen, actieve grootouders, verenigt u! Op 18 juni 2016 zal het Lentefeestje plaatsvinden aan de oevers van onze Dijle! Prik de datum alvast in de agenda. De inschrijvingen voor de barbecue zijn afgesloten, maar het lentefeest zelf is gratis voor iedereen! Tot zaterdag!

Lentefeest copy

Na jarenlange afwezigheid wordt het traditionele Lentefeestje terug van onder het stof gehaald! Wat houdt dit in? Een gezellige namiddag aan de Dijle voor jong en oud om leuke herinneringen en nostalgische gewoontes naar boven te halen. Voor de jongste onder ons zal gepaste animatie (springkasteel, kleurboeken …) worden voorzien, maar ook oudgedienden kunnen hun jeugd herbeleven bij een spelletje nageltje-klop, kubb en zoveel meer. Voor diegene met een hongertje, wordt er een overheerlijke BBQ voorzien.

—> De inschrijvingen voor de BBQ zijn afgesloten <—

Om een idee te krijgen van de hoeveelheid mensen, vragen we vriendelijk om in te schrijven via bovenstaande link. Het is zeker verplicht in te schrijven voor de barbecue opdat we uw vleesjes of vegetarische equivalenten kunnen verzekeren. VBI-leden kunnen gebruik maken van een kortingstarief. Mocht u nog lid willen worden van VBI, verwijzen we u graag door naar deze pagina.

Tot slot heeft onze organisatie natuurlijk gedacht aan het EK dat op dat moment bezig is, daarom zullen we het voetbal ter plekke uitzenden!

  • Waar? De Baarr (Kasteelpark Arenberg 37, dat gezellig café diep in de bossen van Heverlee en recht tegenover het landbouwinstituut).
  • Wanneer? Zaterdag 18 juni vanaf 13u
  • Planning:
    • 13u00: Toog is beschikbaar, kinderanimatie wordt voorzien
    • 15u00: Voetbal op groot scherm in de Baarr
    • 18u00: Barbecue

Jong_VBIIndien je nog een vraag hebt voor ons, contacteer ons via jong@vbi-kuleuven.be en wij beantwoorden deze met veel plezier.

Hopelijk tot dan!