
Studeer je dit jaar af als bio- of industrieel ingenieur en ben je geïnteresseerd in de brouwwereld? Of werk je al in een brouwerij, en wil je graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen in de mout- en brouwwereld? Dan is het nieuwe, Engelstalige postgraduaat in Malting and Brewing Sciences dat vanaf september 2020 georganiseerd wordt door de Faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen misschien iets voor jou! Dit 1-jarig programma combineert vakken over de wetenschappelijke en technische aspecten van mouten en brouwen met uitgebreide bedrijfsbezoeken en praktische ervaring (mouten, brouwen, sensorische analyses – maar ook aspecten zoals management en communicatie komen aan bod). In elk vak zijn er telkens ook lessen door experts uit de mout- en brouwwereld. Deze unieke set-up zorgt ervoor dat studenten steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen in de mout- en brouwwereld en op die manier klaargestoomd worden voor een carrière in de mout- en brouwindustrie!
Geïnteresseerd? Kijk zeker eens op https://www.biw.kuleuven.be/studeren/maltingbrewing/home!