Startbaan van een ingenieur – IE-net

IE-net ingenieursvereniging brengt de start van de ingenieursloopbaan in kaart. Daarvoor hebben we je medewerking nodig. We nodigen je uit om deel te nemen aan de “Mijn Startbaan”-enquête. We vragen slechts 10 minuten van je tijd. Via deze enquête deel je ons mee hoe je zoektocht naar een job is verlopen, waar je werkt,  in welke functie, hoe jouw verloning eruit ziet, wat jouw eerste ervaringen zijn, …

Klik hier om de enquête te starten.

Jouw medewerking zorgt ervoor dat we ingenieursstudenten bij de start van het academiejaar kunnen informeren over de verschillende aspecten van de start van een loopbaan als ingenieur. Op 10, 11, 17, 18 en 19 oktober worden in samenwerking met de verschillende universiteiten in Diepenbeek, Antwerpen, Gent, Brussel en Leuven de resultaten van de enquête tijdens een event voorgesteld en besproken.

Als je na het invullen van de enquête je contactgegevens opgeeft, kan je verschillende prijzen (*) winnen. Je gegevens worden onafhankelijk van de enquête opgeslagen zodat de anonimiteit van je antwoorden bewaard blijft. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van de resultaten.

Als dank voor je medewerking, ontvang je eveneens het rapport van de Salarisenquête 2015. Zo sta ook jij bij toekomstige loononderhandelingen sterker in je schoenen!

Te winnen prijzen
10 x 2 filmtickets
5 cadeaubonnen van Zalando twv 50 euro