UITNODIGING: Nieuwjaarsreceptie

De wetenschap heeft het al lang aangetoond: ontwennen mag nooit té drastisch gebeuren. Zo ook het afkicken van de eindejaarsrecepties. Graag nodigen we u van harte uit op de VBI nieuwjaarsreceptie, op donderdag 26 januari vanaf 19u in Vandemoortele te Izegem. De inschrijvingen zijn afgesloten! Tot dan!

Jaarlijks wordt de VBI Nieuwjaarsreceptie georganiseerd met de intensieve hulp en onder voogdij van één van de VBI geledingen of vriendenkringen. U had het ongetwijfeld al begrepen: gastheer van de VBI Nieuwjaarsreceptie 2017 is de West- en Oost-Vlaamse afdeling VBI.Widder.

De avond begint met een rondleiding op de site van Vandemoortele. We maken kennis met het bedrijf en nemen een kijkje in de productie. Aansluitend heffen we het glas op het nieuwe werkjaar tijdens de gezellige en stijlvolle receptie. Samengevat verloopt de avond ongeveer als volgt:

  • 19u00: onthaal met een kleine versnapering
  • 19u20: rondleiding bij Vandemoortele
  • 21u00: Nieuwjaarsreceptie
  • Adres: Vandemoortele Izegem, Prins Albertlaan 12 te Izegem

De receptie is geheel gratis voor wie VBI-lid was in 2016 en/of lid is in 2017… en diens partner! Nog geen lid voor 2017? Klik hier om uw lidmaatschap te verlengen. Niet-leden zijn eveneens welkom om het nieuwe jaar goed in te zetten. Voor hun vragen we een bijdrage van 15 euro/pp. Dit kan ter plekke betaald worden. Inschrijven kan via onderstaand formulier en is verplicht! De capaciteit is immers beperkt tot 50 personen.

We hopen je alvast daar te mogen ontmoeten!

VBI. Widder names VBI

De inschrijvingen werden op 18 januari afgesloten. Voor meer informatie: Lomme.