VBI.drinks – eerste editie in Leuven

Op dinsdag 28 mei kwamen we samen voor de eerste editie van ons gloednieuwe concept. VBI.drinks is een praatcafé, een kans om met collega bio-ingenieurs te bij te praten en te discussiëren over carrière, de balans werk-privé, maatschappelijke problemen en zo voorts. Iedere editie zal worden ingeleid door een lezing of debat met één of meerdere ervaringsdeskundige(n). Met dit event proberen we zo veel mogelijk alumni samen te brengen met een hapje en een drankje, op een extra mooie locatie.

De eerste editie van VBI.drinks vond plaats in De Kruul, een architectenbureau op de ring van Leuven dat hun lokalen ter beschikking stelt, een ware toplocatie met prachtige inrichting. We startten de avond door bij te praten met oude vrienden met een hapje en een drankje. Daarna werd het woord gegeven aan Jonas De Cooman, onze gastspreker voor deze avond. Jonas vertelde over zijn carrière, een boeiende reis met meerdere wendingen die ons nogmaals leert dat de bio-ingenieur een kameleon is die niet stilzit.

Meer informatie over Jonas De Cooman kan je vinden op zijn LinkedIn pagina


Wil je er zeker bij zijn op de volgende editie van VBI.drinks (misschien wel in jouw thuisstad)? Zorg dan zeker dat je de communicatie van VBI ontvangt:
Controleer of je de VBI nieuwsbrief ontvangt (enkel voor VBI leden). Meer informatie over VBI lidmaatschap.
Schrijf je in voor de ereleden communicatie van LBK.
En volg VBI op facebook.